Gröna Jobb
Logga in
E-postadress: Lösenord:
» Glömt lösenordet » Skapa användare
 
Frågor & Svar - Bevakning

qa-qmarkVad innebär en annonsbevakning?
En annonsbevakning innebär att du automatiskt kommer få E-post skickad till din Inbox varje gång det läggs in annonser som motsvarar din sökkriterier.

Detta är mitt första besök på bevakningen, hur gör jag för att komma igång?

  1. Välj först hur länge du vill bevaka.
  2. Välj sedan vilka kategorier och län som du är intresserad av.
  3. Kontrollera därefter att dina inställningar stämmer med dina önskemål. Om du vill byta ditt initiala lösenord till något du lättare kommer ihåg, fyll i nytt lösenord i rutan lösenord.
  4. Tryck därefter på Spara mina inställningar. Nu behöver du inte göra mer, Gröna Jobb sköter resten!

F - Kommer jag att få E-post för varje annons?
S - Nej, för att enkelhetens skull kommer du alltid att få ett mail med en uppsummering av vad som hänt senaste dygnet. Uppsummeringen görs nattetid och finns i din Inbox lagom till morgonkaffet.

Hur du inaktiverar din bevakning
Skulle du av någon anledning inte vilja få E-post varje gång det kommer in annonser till Gröna Jobb som motsvara dina inställningar, ändrar du på inställningen: "Datum då bevakning upphör" för att sätta ett slutdatum. Dock kommer ditt konto alltid att finnas kvar och du kan enkelt i framtiden logga in och aktivera din bevakning på nytt.

Mina personuppgifter, används de i annat syfte än bevakningen?
Nej, dina uppgifter används endast för att hjälpa dig bevaka dina annonser. Gröna Jobb gör allt i dess makt för att hålla systemet säkert och säkerställa att dina uppgifter inte kommer i fel händer.


© Copyright - www.gronajobb.se